Mercure Nusa Dua, Menikmati Cantiknya Bali dari Hotel Menawan

Mercure Bali Nusa Dua

Mercure Nusa Dua Bali berlokasi strategis di kawasan Nusa Dua yang dekat dengan Nusa Dua Beach & Bali Collection Shopping Center. Alamat lengkapnya di Jl. Nusa Dua Selatan Lot SW, 03, Nusa Dua, Benoa, Kuta Selatan, Kabupaten Badung, Bali, 80363. Tuh, lengkap banget, kalian bisa langsung meluncur untuk menikmati hotel ini.

Ada banyak hal yang bisa kalian nikmati selama menginap di Mercure Nusa Dua, kalau lagi mager (malas gerak) kalian bisa bebas untuk leyeh-leyeh di kolam renang berukuran luas yang dilengkapi dengan kursi-kursi malas. Tapi kalau kalian lagi mood untuk kegiatan yang menantang adrenaline, kalian harus coba olahraga air seperti jet ski atau coba wisata kapal.

Nusa Dua terkenal sebagai kawasan terpadu dengan fasilitas lengkap, semua bisa kalian temukan di sini. Mercure Nusa Dua sendiri memberikan layanan internasional dengan gaya Bali. lokasinya sangat strategis, berada dekat dengan Pantai Mengiat dan Pantai Geger, pusat perbelanjaan serta pusat kuliner juga bisa kalian temukan di sekitar hotel. Bukan hanya itu, kompleks ibadah 5 agama yang berada menjadi satu yaitu Puja Mandala, serta pusat olahraga air Tanjung Benoa pun bisa dicapai dengan mudah.

Mercure Nusa Dua, Menikmati Cantiknya Bali dari Hotel Menawan2

Tersedia spa dengan pijatan tradisional Bali yang akan membuat kalian rileks setelah seharian menjelajahi Bali. perawatan dan treatment lainnya juga tersedia, lho, kalian gak perlu ribet mencari tempat massage di luar hotel, karena semuanya sudah disediakan oleh pihak hotel Mercure Nusa Dua. Fasilitas yang disediakan oleh hotel ini juga gak kalah kece, ada pemandian air panas yang bisa kalian manfaatkan selama menginap di Mercure Nusa Dua. Internetnya juga kencang banget, di dalam ataupun luar ruangan semuanya ngebut, gak perlu khawatir mikir soal kuota, deh. Para tamu juga bisa berjalan di taman, bersantai menghilangkan penat di kolam renang unik yang bertingkat dua dan terhubug dengan air terjun.

Mercure Nusa Dua, Menikmati Cantiknya Bali dari Hotel Menawan3

Untuk masalah harga, jangan khawatir! Kalau kalian pesan di Mister Aladin, harga akan terasa ringan, kenapa? Karena banyak promo, diskon dan potongan harga yang bisa kalian gunakan. Harga yang diberikan dijamin sebanding dengan fasilitas yang akan kalian dapatkan. Hotel ini menawarkan akses mudah, hanya membutuhkan waktu sekitar 1 jam untuk sampai ke Bandara Ngurah Rai, naik taksi online, ojek online atau angkot sekalipun pasti langsung sampai ke Mercre Nusa Dua, karena hotel ini udah terkenal banget!

Kebayang kan serunya gimana? Pesan hotelnya sekarang di Mister Aladin, sekalian sama tiket pesawat atau keretanya biar praktis! Butuh paket tur ke Bali juga? Sabar, di Mister Aladin juga ada, kok, buruan pesan sekarang!

 

Advertisements

Travel to Kerala – The Land of 3B – Beauty, Beach and Backwater

Travel to Kerala

Kerala is one of the most visited tourist destinations in India. Popular known as God’s own country, Kerala is located on the south of India offering a number of picturesque places of tourist interest that attract the attention of tourists from all around the world. It is one of the most beautiful states of India having excellent and admirable tourism infrastructure and a range of tourism options that makes the state India’s one of the most popular tourist destination. Lush green & picturesque landscapes, breathtaking backwaters, beautiful beaches dotted with palm coconut trees, thrilling adventure, rich flora & fauna, art & culture, fascinating fairs & festivals, hill stations with exceptional nature beauty, Ayurveda & spa centres, magnificent monuments, terrific temples, wildlife parks & sanctuaries, rich culture & tradition, etc are the prime attractions of Kerala tourism.

Breathtaking beaches of Kerala are the prime attraction in the state. Beautiful beaches dotted with palm coconut attract tourists from all over the world for exciting Kerala beaches tour to enjoy the fascinating blend of sun, sand and surf. Fabulous beauty of Kerala beaches also attracts the couples and honeymooners for celebrating their honeymoon in the land of 3B beauty, beach and backwater. Truly, Kerala honeymoon tour can be a fascinating experience for a couple that lasts a lifetime.

Kerala backwaters are another hallmark of tourism in Kerala. One can’t imagine a complete Kerala tour without backwaters. Backwaters are incredible fact of tourism. Backwaters are fascinating blend of canals, lagoons, rivers, lakes, etc. which make this state a popular among tourists. These days backwater tour is quite popular among domestic tourists as well as international tourists. The best way to enjoy your backwater tours in Kerala is to hire a houseboat. Houseboat floating over the breathtaking backwater provides you an excellent opportunity to enjoy mesmerizing views of lush green paddy field, coconut trees, and traditional villages of Kerala. Truly, the Houseboats Tour can be a mesmerizing experience of your lifetime. Couples and honeymooners also head for Honeymoon Tours To Kerala Backwater.

The fascinating land of Kerala is also popular for Kerala wildlife tours among tourists from all around the world. The state is rich in its flora and fauna. There are a number of wildlife parks and sanctuaries in the state. Some of popular wildlife sanctuaries of the state are Periyar Wildlife Sanctuary, Wayanad Wildlife Sanctuary, Chinnar Wildlife Sanctuary, Eravikulam Wildlife Sanctuary, Thattekkad Bird Sanctuary, Kumarakom Bird Sanctuary, etc. These wildlife sanctuaries and parks provide a wonderful opportunity to enjoy lush green landscapes and watch the animals and birds attraction.

Hill stations of Kerala are also very popular among tourist due to their extraordinary natural beauty. There are some pristine hill stations in the state which draws the attentions of tourists and also honeymooners to celebrate their exciting holidays. Ayurveda is another prime attraction of Kerala tourism. A large number of tourists from all over the world visit Kerala to get rejuvenate with auryveda – the traditional treatment system of India. Apart form above mentioned attraction of the region, culture of the region also has its own charm attract tourists from all over the world.

If you, too, want to enjoy the fascinating land of 3B (Beauty, Beach & Backwater), you can opt for any one of Kerala tour package according to your preferences and make your holidays memorable. The excitement of tourism is waiting for you. Come; explore fascinating Kerala, extraordinarily green, exceptionally beautiful, God’s own country!